Fantastika 2016

Home » Medlemskap

Medlemskap

Advertisements

Betala i dörren!

  • Hela helgen 500:-
  • Fredag 150:-
  • Lördag 250:-
  • Söndag 150:-

Personer under 26 år vid kongressens start (född efter 16 juni 1990) betalar hälften av dessa avgifter, dvs för fredag 75;-, för lördag 125:-, för söndag 75:- samt för hela kongressen 250:-.

Barn under 12 år går in gratis.

I registreringen går det att betala med kort (Visa, Mastercard, American Express) på iZettle, med Swish eller med kontanter.

Föranmälan (inte längre möjlig)
Medlemskap i Fantastika 2016 kostar 350 kronor vid förbetalning. Medlemsavgiften betalas till plusgirokonto 58 95 27-1 (Föreningen för Science Fiction-Kongresser i Europa). Det går också att betala med Swish på mobiltelefonen, till 0723105448. I båda fallen gäller att avgiften ska finnas på kontot senast 13 juni. Glöm inte att skriva namn och e-postadress på din betalning!

Skicka även ett email till tomas.cronholm@gmail.com när du har betalat. Det gör att du säkert kan få ett besked att avgiften kommit in.

Om man är under 26 år vid kongressens start kommer man in gratis om man föranmäler sig till tomas.cronholm@gmail.com senast 13 juni.

Det går att betala på andra sätt, t ex via PayPal, se In English. Men det är bättre för oss om betalning sker direkt till plusgirokontot.

Inträde/biljett?
Medlemskapet är din biljett! Du behöver inte betala något mer än medlemskapet. (Och är du under 26 år behöver du som sagt inte betala något alls, om du föranmäler dig.) Anmäl dig i registreringen när du kommer så får du en medlemsbricka. Den ska bäras synligt under hela kongressen.

 

Bokbord och fanbord
Medlemskap gör också att man kan få ha ett mindre bord utan kostnad. Men vi behöver veta i förväg, så kontakta  tomas.cronholm@gmail.com så tidigt som möjligt och absolut senast 13 juni om du vill ha ett bord.

 

Advertisements

Hedersgäster / Guests of Honour

Maria Turtschaninoff

Jerry Määttä

Carolyn Ives Gilman

Caroline Mullan

%d bloggers like this: